reklama

Suroviny

  • 350 g penne
  • 2 filety lososa, asi 175g každý
  • 1 lžíce olivový olej
  • 2 lžíce piniové oříšky
  • 1 červená paprika, bez semen a nakrájená na proužky
  • 300 g žampiony, nakrájené na plátky
  • hrst bazalkové lístky

Postup přípravy

  • KROK 1

    Těstoviny uvařte podle návodu na obalu, lososa vložte do vody 6 minut před koncem doby vaření.

  • KROK 2

    Na pánvi rozehřejte olej a poté opečte piniové oříšky, dokud nebudou do zlatova - pozor na spálení. Vložte papriku a opékejte, až změkne. Přidejte houby, restujte a míchejte, dokud nezačnou měknout, poté přidejte naběračku vody z těstovin.

  • KROK 3

    Když jsou těstoviny uvařené, vyjměte lososa a dejte jej stranou, poté těstoviny sceďte. Lososa nakrájejte na kousky a přidejte k zelenině spolu s těstovinami a lístky bazalky. Opepřete čerstvě mletým pepřem a před podáváním společně zlehka promíchejte.

reklama
reklama
reklama
reklama