Začněte s klasikou: aglio e olio. Potřebujete pouze špagety, olivový olej, čerstvý česnek a chilli vločky. Nebo si připravte těstoviny s rajčatovým sugem. Stačí na oleji osmahnout cibuli, přidat česnek a konzervu rajčat, osolit, opepřit a vařit do zhoustnutí. A pokud máte chuť na něco krémovějšího, zkuste těstoviny s ricottou a špenátem. Smíchejte ricottu, čerstvý špenát, sůl a pepř a spojte s vařenými těstovinami pro lehkou a svěží večeři.

Showing 1 to 24 of 27 results

  • Tagliatelle se slávkami a crème fraîche

    Tagliatelle se slávkami a crème fraîche

    Jednoduchý, ale výjimečný hlavní chod v podobě těstovin tagliatelle se slávkami a crème fraîche představuje rychlý a současně luxusní pokrm. Báječný tip na romantickou večeři ve dvou.

  • Špagety se sardinkami

    Špagety se sardinkami

    Konzervované sardinky nejsou skvělé jen v pomazánkách. Přesvědčte se sami, že v kombinaci se špagetami vytváří jednoduchou a zdravou večeři, která utiší váš hlad po celém dni v práci. Stačí vám jen pár ingrediencí ze spíže a do dvaceti minut máte hotovo.

  • Pikantní těstoviny s tuňákem

    Pikantní těstoviny s tuňákem

    Tyto jednoduché a rychlé těstoviny d tuňákem si vaši strávníci zamilují. Jde o rybí verzi špaget s rajčatovou omáčkou a masovými koulemi.

  • Vegetariánské lasagne

    Vegetariánské lasagne

    Připravte si naše jednoduché vegetariánské lasagne z pár ingrediencí. Náplň bude hotová bleskovou rychlostí, poté už jen vložíte do trouby a můžete si až do upečení užívat volného času. No nezní to lépe, než prostát večer u linky?

  • Tuňákové těstoviny s pestem a sýrem

    Tuňákové těstoviny s pestem a sýrem

    Jak vytvořit jednoduché jídlo? Otevřete spíž a improvizujte. Bude se hodit tuňák, trochu sýra, pesto a rajčata. Za pár minut máte na stole skvostnou večeři.

  • Janovské špagety

    Janovské špagety

    Tento vegetariánský těstovinový pokrm je perfektním řešením, když chcete něco rychlého a chutného – a vše je uvařeno na jedné pánvi. Janovské špagety zvládne i naprostý začátečník.

  • Těstoviny s cuketou a ricottou

    Těstoviny s cuketou a ricottou

    Měkký italský sýr, jako je ricotta, tvoří skvělý základ omáčky na těstoviny. Když ji smícháte s citronem, zeleninou, bylinkami a piniovými oříšky, úspěch je zaručen!

  • Těstoviny se slaninou a houbami

    Těstoviny se slaninou a houbami

    Jednoduché těstoviny se slaninou, houbami a pestem jsou ideálním jídlem pro všední dny. Jsou hotové za méně než 30 minut a našpiníte jediný kousek nádobí. Bazalkové zelené pesto můžete vyměnit i za červené.

  • Penne s rajčatovou omáčkou a špenátem

    Penne s rajčatovou omáčkou a špenátem

    O tom, že v jednoduchosti je krása, se přesvědčíte při přípravě těchto penne s rajčatovou omáčkou a špenátem. Nepotřebujete žádné speciální suroviny a do půl hodiny můžete hotové jídlo servírovat. Pro veganskou variantu použijte vhodnou alternativu parmazánu.

  • Lasagne z pěti druhů zeleniny

    Lasagne z pěti druhů zeleniny

    Vyzkoušejte odhlečenou alternativu klasických italských lasagní! Netraditradiční a jednoduchý recept na lasagne z pěti druhů zeleniny ocení (nejen) všichni vegetariáni.

  • Těstoviny s cherry rajčaty

    Cherry rajčátka a jarní cibulka skvěle fungují s penne, ale použít můžete jakékoli těstoviny. Pokrm také můžete vyšperkovat dalšími oblíbenými surovinami – třeba kousky opečené slaniny nebo olivami.

  • Těstoviny s hráškem a šunkou

    Těstoviny s hráškem a šunkou

    Máte hlad a v lednici je jen pár surovin? Pokud tam nejdete šunku, smetanu, sýr, v mrazáku hrášek a ve spíži těstoviny, máte vyhráno. Rychlé a snadné těstoviny s hráškem a šunkou vsází na osvědčenou kombinaci, která nezklame.

  • Brokolicové těstoviny s klobásou

    Brokolicové těstoviny s klobásou

    Brokolicové těstoviny s klobásou jsou perfektní rychlá večeře. Oživte si tak běžné těstoviny uprostřed týdne. S klobásou, chilli a brokolicí už vám těstoviny nebudou připadat jako "nutné zlo" na unavená odpoledne.

  • Jarní špagety

    Jarní špagety

    Příprava těchto super zdravých jarních špaget plných zeleniny vám nezabere více než čtvrt hodiny. Vzpomeňte si na ně, až budete ve všední den potřebovat rychlou večeři nebo oběd do krabičky.

  • Špagety s omáčkou z čerstvých rajčat

    Špagety s omáčkou z čerstvých rajčat

    Pochutnejte si na jednoduchých špagetách s omáčkou z čerstvých rajčat, jejichž aroma ještě více vynikne díky rozdrcení v hmoždíři společně s ostatními surovinami. O dotek lahodné krémové chuti se postará mozzarella nebo burrata.

  • Linguine se šunkou, smetanou a hráškem

    Linguine se šunkou, smetanou a hráškem

    Tohle jídlo nikdy nezklame, ať už si ho dáváte jako perfektní letní oběd nebo lehkou večeři. Citronová kůra a šťáva mu dodá extra šmrnc!

  • Krémové cuketové lasagne

    Krémové cuketové lasagne

    Tyto rychlé, krémové lasagne z cukety a ricotty zvládnete k večeři připravit i během hektického pracovního týdne. Recept se vám bude hodit i ve chvíli, kdy budete čekat návštěvu, která nejí maso. Navíc je to skvělý způsob, jak zužitkovat cukety, když jsou v sezoně.

  • Rychlé lasagne s houbami a špenátem

    Rychlé lasagne s houbami a špenátem

    Jednoduchá vegetariánská večeře, která navíc neprovětrá peněženku. Místo žampionů můžete použít i hřibovité houby

  • Rychlé špagety s rajčatovou omáčkou a artyčoky

    Rychlé špagety s rajčatovou omáčkou a artyčoky

    Pokud najdete ve spíži rajčata v konzervě, sterilované artyčoky, těstoviny a na zahrádce čerstvou petrželku, pak máte vyhráno. Už vám příliš nechybí, abyste mohli připravit tyto rychlé špagety s rajčatovou omáčkou. Ale fungovat budou i jiné těstoviny.

  • Špagety s rajčatovou omáčkou a mořskými plody

    Špagety s rajčatovou omáčkou a mořskými plody

    Chilli, semínka fenyklu a uzená paprika dodávají pikantní chuť bohaté rajčatové omáčce. Špagety s rajčatovou omáčkou a mořskými plody zvládnete připravit během několika minut a než se nadějete, zůstanou po nich jen prázdné talíře.

  • Krémové těstoviny s krevetami

    Krémové těstoviny s krevetami

    Lahodné těstoviny s krevetami zazáří jako oběd či večeře, které máte za 20 minut na stole. Doporučujeme použít druh těstovin zvaný linguine, jejichž plochý povrch báječně naváže krémovou omáčku z crème fraîche.

reklama
reklama
reklama
reklama