Brambory mají své místo v kuchyních po celém světě díky své všestrannosti, výživové hodnotě a chuti. Od klasických receptů, jako jsou bramborové placky, puré a pečené brambory, až po modernější variace, například bramborové gratiny nebo bramborové saláty, tato kolekce nabízí něco pro každého.

Každý recept v této kolekci je navržen tak, aby byl jednoduchý a snadno pochopitelný, což umožňuje i méně zkušeným kuchařům vytvořit lahodné přílohy. Neváhejte být kreativní a experimentovat s různými ingrediencemi a technikami, abyste vytvořili své vlastní bramborové speciality!

Showing 1 to 10 of 10 results

  • Bramborová kaše se sýrem a slaninou

    Bramborová kaše se sýrem a slaninou

    Bramborové kaše s křupavou slaninou a sýrem je jednoduchý a hřejivý pokrm, který vás pohladí na duši i na jazyku. Hodí se jako příloha k pečenému a dušenému masu.

  • Nové brambory s mátou

    Nové brambory s mátou

    Dodejte novým bramborám osvěžující šmrnc přidáním čerstvé máty.

  • Pikantní brambory

    Tyto brambory můžete podávat jako součást indického menu nebo jako přílohu ke grilovanému masu.

  • Italský bramborový salát

    Italský bramborový salát

    Zkuste lehký bramborový salát po italsku, kde místo majonézové zálivky září olivový olej s parmezánem v doprovodu aromatické bazalky a lahodných sušených rajčat. Skvělá příloha ke steaku nebo ke grilované rybě!

  • Šťouchané brambory

    Skvělá a jednoduchá alternativa bramborové kaše, a brambory nemusíte ani loupat.

  • Bramborový salát s mátou

    Bramborový salát s mátou

    Svěží bramborový salát s mátou a jarní cibulkou, který představuje odlehčenou variantu klasického „vánočního“ salátu. Místo majonézy v něm figuruje bílý jogurt a rozhodně si ho můžete připravit i jindy než pouze na Štědrý den.

  • Šťouchané brambory s rukolou a citronem

    Šťouchané brambory s rukolou a citronem

    Ultra snadný způsob, jak prezentovat dvě přílohy v jednom. Šťouchané brambory s rukolou a citronem jsou skvělou alternativou ke klasickým šťouchačkám. Díky rukole mají jemně pikantní nádech a citron zase dodá svěží šmrnc.

  • Bramborová kaše s řeřichou

    Šťouchané brambory s řeřichou

    Jednoduchou bramborovou kaši, se kterou není příliš práce, připravíte v cuku letu. Když do ní přidáte trochu zelené řeříchy nebo jiných listů, získá nový šmrnc.

Zobrazit více receptů na brambory
reklama
reklama
reklama
reklama