Znáte ty nejoblíbenější krémové dezerty?

  • Vanilkový puding: Připravuje se z mléka, cukru, vajec a vanilky, nebo vanilkového extraktu. Puding se vaří a míchá, dokud neztuhne, a poté se podává teplý nebo studený. Můžete ho ozdobit čerstvým ovocem nebo šlehačkou.
  • Panna cotta: Italský dezert, známý svou jemnou a krémovou texturou. Tento dezert se připravuje ze smetany, cukru, želatiny a vanilkového extraktu. Směs se nechá ztuhnout v chladničce a poté se podává s ovocem nebo ovocným sirupem.
  • Šlehačka: Šlehačka se hodí k mnoha dezertům, ale může být také dezertem sama o sobě. Můžete ji podávat s koláči, ovocem nebo zmrzlinou.
  • Citronová pěna: Osvěžující z citronové šťávy, cukru, žloutků a želatiny. Po ztuhnutí v chladničce můžete posypat citronovou kůrou a podávat s ovocem.
  • Karamelový krém: Připravuje se z cukru, másla a mléka. Má intenzivní karamelovou chuť a jemnou texturu.
  • Tiramisu: Další z italských dezertů, který je díky mascarpone krásně krémový a má bohatou kávovou chuť.
  • Mousse: Mousse je lehký a nadýchaný dezert, který se připravuje ze šlehačky, cukru a přísady pro ochucení pěny. Můžete připravit různé druhy mousse, včetně čokoládové, ovocné nebo kávové.

Na který krémový dezert máte chuť právě dnes?

Showing 1 to 9 of 9 results

  • Fit čokoládová pěna s malinami

    Fit čokoládová pěna s malinami

    A star rating of 0 out of 5.0 Hodnotit

    Lahodná čokoládová pěna skrývá tajemství. A nemáme na mysli maliny, skryté na dně skleniček. Jejím základem je totiž řecký jogurt, který jí dodá porci proteinů a zaručí krémovou texturu.

  • Čokoládová pěna s malinami

    Čokoládová pěna s malinami

    A star rating of 0 out of 5.0 Hodnotit

    Hedvábná čokoládová pěna je sofistikovaný dezert, který bude skvělou sladkou tečkou po večeři pro přátele. Maliny dodají nejen barvu, ale také svou šťavnatostí skvěle vyváží krémovost pěny.

  • Mučenkový krém

    Mučenkový krém

    A star rating of 0 out of 5.0 Hodnotit

    Tento dokonale sladkokyselý krém z mučenky báječně doladí cheese cake, pohár, palačinky i tartaletky. Poslouží i jako perfektní jedlý dárek ve sklenici.

  • Krém After Eight

    Krém After Eight

    A star rating of 0 out of 5.0 Hodnotit

    Pokud vás honí mlsná a dali byste si mátovou zmrzlinu s kousky hořké čokolády, máme pro skvělou alternativu! Příprava tohoto krému s obsahem mátových čokoládek After Eight vám zabere pouhých deset minut. Pak už jen dejte nohy nahoru a vychutnejte si tuhle krémovou mátovo-čokoládovou dobrotu.

  • Poháry s angreštovým krémem a bezinkovým želé

    Poháry s angreštovým krémem a bezinkovým želé

    A star rating of 0 out of 5.0 Hodnotit

    Angrešt se v kuchyni příliš často nevyužívá, což je velká škoda. Zkute připravit třeba tento okouzlující letní pohár. Společnost bezových květů angreštu nesmírně svědčí.

  • Custard (anglický žloutkový krém)

    Custard (anglický žloutkový krém)

    A star rating of 0 out of 5.0 Hodnotit

    Custard je tradiční britský žloutkový krém s vanilkovou příchutí, který je podobný našemu českému pudinku. Jeho příprava je neuvěřitelně snadná a má širokou škálu využití. Můžete s ním polít knedlíky, ovoce, koláč nebo jíst samotný jen tak na lžičku.

  • Čokoládovo-kávový lanýžový krém

    Šálky s čokoládovo-kávovým krémem

    A star rating of 0 out of 5.0 Hodnotit

    Existuje lepší způsob, jak uzavřít slavnostní oběd či večeři, než je šálek plný nebesky krémového čokoládovo-kávového krému s kapkou alkoholu a kopečkem šlehačky? Užijte si silnou kávu a opojný dezert v jednom!

  • Pohár s ovocným krémem a sušenkami

    A star rating of 0 out of 5.0 Hodnotit

    Jednodušší dezert snad neexistuje – stačí do poháru navrstvit rozdrcené sušenky a ovocný krém. Tak málo práce a času stráveného v kuchyni a přitom si nesmírně pochutnáte.

  • Panna cotta s jahodami a estragonem

    Panna cotta s jahodami a estragonem

    A star rating of 0 out of 5.0 Hodnotit

    Smetana a jahody se k sobě dokonale hodí a báječně se doplňují. Smetanová panna cotta s jahodami je toho jasným důkazem. Prozradíme vám ovšem tajný trik, který pozvedne skvělý dezert v nezapomenutelný. Ovoňte smetanu čerstvými bylinkami! V tomto případě jsme vsadili na estragon, skvělá ovšem bude i bazalka či máta.

Zobrazit více receptů na krémy
reklama
reklama
reklama
reklama