reklama

Suroviny

  • 300 g těstoviny, krátkého tvaru (např. farfalle)
  • 1 ks brokolice, rozdělená na malé růžičky
  • 200 g velké krevety, vařené, přepůlené
  • 3 lžíce crème fraîche, nebo vysokoprocentní smetana
  • ½ citronu, šťáva

Postup přípravy

  • KROK 1

    Těstoviny uvařte podle návodu na obalu a během vaření si odeberte trochu vroucí vody. Tři minuty předtím, než jsou těstoviny hotové, k nim přidejte brokolici a vařte další tři minuty. Pak vše sceďte a vraťte zpátky do hrnce.

  • KROK 2

    Snižte teplotu na velmi nízký stupeň a opatrně přimíchejte krevety, crème fraîche, citronovou šťávu, osolte a opepřete. Pokud se vám konzistence pokrmu zdá příliš hustá, přidejte trochu vody z těstovin. Podávejte ve chvíli, kdy je směs dostatečně teplá.

reklama
reklama
reklama
reklama