reklama

Suroviny

  • 500 g gnocchi čerstvé
  • 250 g bay špenát
  • 100 ml crème fraîche
  • 4 lžíce parmazán strouhaný
  • 100 g niva nebo jiný sýr s modrou plísní

Postup přípravy

  • KROK 1

    Ve velkém hrnci s vroucí vodou uvařte podle návodu na obalu gnocchi. Na poslední vteřiny do stejného hrnce ponořte špenát a poté vše ihned sceďte přes cedník.

  • KROK 2

    Crème fraîche dejte do malé zapékací misky se strouhaným parmazánem. Přidejte ještě horké okapané noky a špenát a vše dobře promíchejte. Nivu rozdrobíme a dochutíme mletým pepřem.

  • KROK 3

    Zapékací misku vzložte na pár minut pod rozpálený gril, dokud sýr nebude bublat a zezlátne. Ihned podávejte.

reklama
reklama
reklama
reklama