Gnocchi s modrým sýrem
- Příprava a čas vaření
- Příprava
- Vaření
- Snadné
- 4 porce
Skip to ingredients
Suroviny
- 500 g gnocchi čerstvé
- 250 g bay špenát
- 100 ml crème fraîche
- 4 lžíce parmazán strouhaný
- 100 g niva nebo jiný sýr s modrou plísní
Postup přípravy
- KROK 1
Ve velkém hrnci s vroucí vodou uvařte podle návodu na obalu gnocchi. Na poslední vteřiny do stejného hrnce ponořte špenát a poté vše ihned sceďte přes cedník.
- KROK 2
Crème fraîche dejte do malé zapékací misky se strouhaným parmazánem. Přidejte ještě horké okapané noky a špenát a vše dobře promíchejte. Nivu rozdrobíme a dochutíme mletým pepřem.
- KROK 3
Zapékací misku vzložte na pár minut pod rozpálený gril, dokud sýr nebude bublat a zezlátne. Ihned podávejte.