reklama

Suroviny

  • 200g žampiony
  • 150g okurky nakládané
  • 100g majonéza
  • 6 vejce
  • ½ pažitka
  • ½ svazku kopr
  • 5g sůl
  • 3 g pepř

Postup přípravy

  • KROK 1

    Uvařte vejce na tvrdo. Podle jejich velikosti by to mělo trvat 8 až 10 minut. Po uvaření je vložte do studené vody. Vychladlá vejce oloupejte a rozkrojte podélně na půl.

  • KROK 2

    Část pažitky a petržele dejte stranou – nakonec je použijete na ozdobení vajec. Většinu bylinek nasekejte. Cibuli oloupejte, nakládané houby a okurky nakrájejte na kostičky.

  • KROK 3

    V misce smíchejte cibuli, okurky, houby, pažitku a majonézu. Promíchejte. Dochuťte solí a pepřem.

  • KROK 4

    Vejce rozložte na talíř žloutkem nahoru. Na každou polovinu naneste lžičku tatarky. Posypte pažitkou a ozdobte koprem.

Dobře se kombinuje s

reklama
reklama
reklama
reklama