Těstoviny s fazolkami a prosciuttem
- Příprava a čas vaření
- Příprava
- Vaření
- Snadné
- 2 porce
Suroviny
- 175 g tagliatelle
- 200 g fazolky, nakrájené
- 3 plátky prosciutto
- 1 lžíce olivový olej
- 2 lžíce zakysaná smetana
Postup přípravy
- KROK 1
Tagliatelle uvařte v osolené vroucí vodě podle návodu na obalu. Čtyři minuty před koncem doby vaření přidejte fazole.
- KROK 2
Mezitím nakrájejte každý plátek prosciutta na 5 - 6 dílů. Na velké pánvi rozpalte olej, přidejte šunku a poté ji rychle opečte dokřupava. Sceďte těstoviny a přidejte je do pánve s prosciuttem. Přidejte zakysanou smetanu, opepřete a promíchejte, dokud nebudou těstoviny obalené.