Jarní minestrone
- Příprava a čas vaření
- Příprava
- Vaření
- Snadné
- 4 porce
Skip to ingredients
Suroviny
- 200 g směs zeleniny (použili jsme chřest, boby a jarní cibulku)
- 700 ml zeleninový vývar, horký
- 140 g vařené těstoviny (špagety nakrájené na menší kousky)
- 215 g bílé fazole, konzervované, opláchnuté a odkapané
- 3 lžíce zeleninové pesto
Postup přípravy
- KROK 1
Jarní zeleninu dejte do středně velkého hrnce a zalijte vývarem. Přiveďte k varu, poté snižte teplotu a vařte, dokud se zelenina neprovaří, asi 3 minuty.
- KROK 2
Vmícháme uvařené těstoviny, fazole a 1 polévkovou lžíci pesta. Prohřejte, poté nalijte do misek a každou ozdobte další lžičkou pesta.