reklama

Suroviny

  • 125 g uzený pstruh, filety bez kůže
  • 125 g tvaroh
  • ½-1 lžička křenová omáčka
  • 1 citron, šťáva
  • 2 silné plátky žitný chléb
  • ¼ okurka, nakrájená na plátky
  • 25 g řeřicha
  • 2 hrsti rajčata cherry, k podávání

Postup přípravy

  • KROK 1

    Rybu rozmačkejte na větší kusy a přendejte do větší mísy. Podle chuti vmíchejte tvaroh a křenovou omáčku. Dochuťte černým pepřem a citronovou šťávou.

  • KROK 2

    Opečte chléb, poté na každý kousek položte plátky okurky, řeřichu a polovinu pstruhové paštiky. Podávejte s rozpůlenými cherry rajčátky.

reklama
reklama
reklama
reklama