reklama

Suroviny

  • 1 lžička olej
  • 1 cuketa, velká, jemně nakrájená
  • 100 g uzené tofu, jemně nakrájené
  • 1/2 lžička uzená paprika
  • 1 1/2 lžíce balzamikový ocet
  • 250 g zelená čočka Puy, vařená
  • 1 ks cibule červená, jemně nakrájená
  • 85 g červená paprika, pečená
  • 1 hrst hráškové výhonky nebo rukola

Postup přípravy

  • KROK 1

    Nepřilnavou pánev potřete olejem, přidejte cukety, tofu a uzenou papriku. Několik minut restujte, aby cukety změkly. Vmíchejte balzamikový ocet a nechte tekutiny zredukovat.

  • KROK 2

    Mezitím nasypte čočku, cibuli a papriku do mísy a jemně promíchejte. Přidejte tofu s cuketami a znovu zlehka promíchejte. Těsně před podáváním posypte výhonky hrášku. V lednici salát vydrží 2 dny.

Dobře se kombinuje s

reklama
reklama
reklama
reklama