reklama

Suroviny

  • 400 g konzervované máslové fazole, opláchnuté a sceděné
  • 3 lžíce citronový olej, nebo 3 lžíce olivového oleje smíchaného s trochou citronové šťávy
  • 2 hrsti čerstvá petrželová nať, nahrubo nasekané lístky
  • 100 g chorizo, nakrájené na malé kousky
  • 2 ks cca 175g filety treska, bez kůže

Postup přípravy

  • KROK 1

    Nasypte fazole do mělké misky, která je vhodná do mikrovlnné trouby. Přimíchejte polovinu citronového oleje, polovinu petrželky a na kousky nakrájené chorizo. Navrch položte filety z tresky a zbylý olej. Mísu zakryjte potravinářskou fólií a několikrát ji propíchněte. Zahřívejte v mikrovlnné troubě na nejvyšší výkon po dobu 4 až 5 minut. Hotové filety by měly být neprůhledné a maso by se mělo snadno oddělovat.

  • KROK 2

    Vyjměte filety z misky. Promíchejte fazole s chorizem a rozdělte je na talíře. Navrch naservírujte filety a posypte petrželkou.

reklama
reklama
reklama
reklama