Wok s brokolicí, kuřecím masem a oříšky kešu
Jednoduché stir - fry, jehož přísady jsou navíc kvalitním zdrojem kyseliny listové. Zdravé jídlo nikdy nechutnalo tak dobře!
Připravte dnešní večeři inspirovanou čínskou kuchyní. Bez starostí, velkého nákupu a přebytečného špinavého nádobí. Plátek vepřového masa s bok choi vypadá i chutná jak z té nejluxusnější restaurace a přitom je tak jednoduché ho připravit. Místo kýty můžete použít i kotletu bez kosti, bude chutnat stejně fantasticky. Přílohu ani připravovat nemusíte...
Nutriční hodnoty: na porci
In a large bowl, mix together the ketchup, garlic and soy sauce, then add the pork and rub the sauce into it. Leave to marinate for 10 minutes, meanwhile preheat the grill to medium high.
Place the marinated meat on a non-stick baking sheet and grill for 10 minutes, turning and basting with the rest of the sauce until cooked through.
Heat a large pan and heat the bok choi with a little soy sauce in it for about 2 minutes. Then divide it between plates, add a slice of meat and serve immediately.