reklama

Suroviny

  • 2 lžíce Madras kari pasta
  • 1 (asi 600g) velká dýně, nakrájená na středně velké kousky
  • 1 červená paprika, zbavená semínek a nakrájená na kousky
  • 400 g odtučněné kokosové mléko
  • malý svazek koriandr čerstvý, nasekaný

Postup přípravy

  • KROK 1

    Rozehřejte velkou pánev nebo wok, přidejte kari pastu a smažte 1 minutu. Přidejte dýni a červenou papriku a dobře promíchejte s pastou.

  • KROK 2

    Zalijte kokosovým mlékem s 200 ml vody a přiveďte k varu. Vařte 15–20 minut nebo dokud dýně nezměkne a omáčka nezhoustne. Podle chuti dosolte a podávejte posypané nasekaným koriandrem a s chlebem naan nebo rýží.

reklama
reklama
reklama
reklama