Zapečený chléb s tuňákem a sýrem
- Příprava a čas vaření
- Příprava
- Velmi snadné
- Porce 2
Skip to ingredients
Suroviny
- 200 g konzervovaný tuňák, (může být v oleji i ve vlastní šťávě)
- 1/2 jarní cibulka, nasekaná najemno
- 4 lžíce majonéza
- 3 krajíce nebo plátky celozrnný chléb
- 50 g čedar, nastrouhaný nahrubo
- 1 velká špetka mletá sladká paprika
Postup přípravy
- KROK 1
Předehřejte gril v troubě na nejvyšší stupeň. Tuňáka sceďte, rozdrobte do mísy a smíchejte s jarní cibulkou a majonézou. Dochuťte solí a spoustou čerstvě mletého černého pepře.
- KROK 2
Chléb opékejte pod grilem na sucho, dokud se z obou stran pěkně neopeče, a poté potřete tuňákovou směsí až po okraje krajíce. Posypte sýrem a vložte zpět pod gril, dokud sýr nezezátne a nezačne bublat.
- KROK 3
Rozkrojte napůl, posypte troškou papriky a jezte.