reklama

Suroviny

  • 1 lžíce rostlinný olej
  • 1 cibule, nakrájená nahrubo
  • 1 velký brambor, nakrájený na kostky
  • 1 lilek, nakrájený na kostky
  • 250 g žampióny
  • 2 - 4 lžíce kari pasty (podle toho, jak ostré kari chcete)
  • 150 ml zeleninový vývar
  • 400 ml plechovka nízkotučného kokosového mléka
  • nasekané lístky koriandru

Postup přípravy

  • KROK 1

    Ve velkém hrnci rozehřejte olej, vsypte cibuli a brambory. Přikryjte a duste 5 minut na mírném ohni, až začnou brambory měknout. Přidejte lilek a houby a pak ještě pár minut restujte.

  • KROK 2

    Vmíchejte kari pastu, zalijte vývarem a kokosovým mlékem. Přiveďte k varu a poté vařte 10 minut nebo dokud brambory zcela nezměknou. Posypte koriandrem a podávejte s rýží nebo chlebem naan.

reklama
reklama
reklama
reklama