reklama

Suroviny

  • 8 vejce, pokojové teploty (velikost M)
  • 1/2 svazku pažitka
  • 3 lžíce majonéza
  • 2 lžičky hořčice
  • 1/2 lžičky mletá paprika
  • sůl
  • pepř

Postup přípravy

  • KROK 1

    Vejce vařte ve vroucí vodě asi 10 minut , sceďte, propláchněte ve studené vodě a oloupejte. Pažitku omyjte a nakrájejte najemno.

  • KROK 2

    Vejce podélně rozpulte, vyjměte žloutky, dejte do mísy a nechte vychladnout.

  • KROK 3

    Vaječné žloutky rozmačkejte vidličkou a vmíchjte majonézu, hořčici, papriku a utřete do hladka. Dochuťte solí a pepřem a naplňte do sáčku s hvězdicovou špičkou.

  • KROK 4

    Rozpůlená vejce rozprostřete na talíř, rovnoměrně naplňte krémem a podávejte posypané pažitkou.

reklama
reklama
reklama
reklama