reklama

Suroviny

  • 280 g artičoky nasekané, v oleji
  • 1 ks pórek velký, jemně nakrájený
  • 1 stroužek česnek, rozmačkaný
  • 3 lžíce sýr krémový
  • 1 ks citron, kůra a šťáva
  • 250 g ravioli, se špenátem a ricottoi
  • 2 hrsti rukola
  • parmazán, nastrouhaný

Postup přípravy

  • KROK 1

    Ve velkém hrnci rozpalte olej (můžete použít ten z artyčoků), přidejte pórek a česnek. Restujte 5 minut na středním plameni, dokud pórek nezměkne. Přidejte nasekané artyčoky, smetanový sýr a citronovou kůru a prohřejte. Podle chuti osolte a přidejte citronovou šťávu.

  • KROK 2

    Mezitím uvařte ravioli podle návodu na obalu. Sceďte je, přidejte do pánve s artyčoky a smetanovým sýrem lehce promíchejte. Podávejte s rukolou a strouhaným parmazánem.

reklama
reklama
reklama
reklama