reklama

Suroviny

  • 2 kuřecí prsa, na kousky
  • ½ ks bageta, na kousky
  • 4 lžíce olivový olej
  • 1 lžíce balzamikový ocet
  • 150 g salátové listy
  • 250 g červená řepa vařená, na kousky
  • 100 g kozí sýr

Postup přípravy

  • KROK 1

    Troubu rozehřejte na 200 °C. Kousky kuřete a bagety rozložte na pečicí plech. Pokapejte 2 lžícemi olivového oleje a promíchejte, aby se obalily. Osolte, opepřete a dejte do trouby na 15 minut, dokud není kuře propečené a chléb zlatavý a křupavý.

  • KROK 2

    Zbylý olivový olej a balzamikový ocet smíchejte a vytvořte dresink. Rozdělte salátové listy mezi dva servírovací talíře, přidejte červenou řepu a poté na ně rozsypte sýr. Promíchejte s teplým kuřecím masem a chlebem, pokapejte dresinkem a ihned podávejte.

reklama
reklama
reklama
reklama