reklama

Suroviny

  • 750 g brambory nové, malé (např. Jersey Royal), neoloupané a rozpůlené, pokud jsou velké
  • 1 stroužek česnek, nasekaný na hrubo
  • 2 ančovičky, nasekané na hrubo
  • 3 lžíce majonéza
  • 1 lžíce olivový olej
  • 1/2 citron, šťáva
  • 3 lžíce parmazán strouhaný
  • 1 svazek jarní cibulka, nadrobno nasekaná

Postup přípravy

  • KROK 1

    Ve vroucí osolené vodě uvařte do měkka brambory. Mezitím rozetřete česnek a filety sardele, aby vznikla pasta. Smíchejte s majonézou, olivovým olejem, citronovou šťávou a parmazánem. Dochuťte solí a pepřem.

  • KROK 2

    Ještě teplé brambory přelijte dresinkem a přidejte nasekanou jarní cibulkou.

reklama
reklama
reklama
reklama