reklama

Suroviny

  • 180 ml pálivá chilli omáčka
  • 450 g hovězí mleté maso
  • 2 čl mletý kmín
  • 1 kostka hovězího vývaru
  • 2 červené papriky, nakrájené na plátky
  • 400 g plechovka červených fazolí, odkapaných
  • svazek koriandru, nasekaný
  • 8 tortill z pšeničné mouky
  • 2 avokáda, zbavená pecek a nakrájená na plátky
  • 1 červená cibule, nakrájená na tenké plátky
  • nízkotučná majonéza, k podávání

Postup přípravy

  • KROK 1

    Chilli omáčku přendejte do velké pánve spolu s mletým masem, kmínem a několik minut smažte. Do omáčky rozdrobte kostu vývaru, přidejte papriku a fazole, pak prázdnou plechovku naplňte vodou a přidejte ji také do pánve.

  • KROK 2

    Přikryjte a vařte 10 minut, poté sejměte poklici a pokračujte ve vaření po dobu 5-10 minut nebo dokud se všechna tekutina nevstřebá. S

  • KROK 3

    undejte z plotny a vmíchejte koriandr.

  • KROK 4

    Tortilly ohřejte podle návodu na obalu a podávejte s chilli, avokádem, cibulí a kopečkem majonézy.

reklama
reklama
reklama
reklama