Super rychlé chilli
- Příprava a čas vaření
- Příprava
- Vaření -
- Porce 4
Skip to ingredients
Suroviny
- 180 ml pálivá chilli omáčka
- 450 g hovězí mleté maso
- 2 čl mletý kmín
- 1 kostka hovězího vývaru
- 2 červené papriky, nakrájené na plátky
- 400 g plechovka červených fazolí, odkapaných
- svazek koriandru, nasekaný
- 8 tortill z pšeničné mouky
- 2 avokáda, zbavená pecek a nakrájená na plátky
- 1 červená cibule, nakrájená na tenké plátky
- nízkotučná majonéza, k podávání
Postup přípravy
- KROK 1
Chilli omáčku přendejte do velké pánve spolu s mletým masem, kmínem a několik minut smažte. Do omáčky rozdrobte kostu vývaru, přidejte papriku a fazole, pak prázdnou plechovku naplňte vodou a přidejte ji také do pánve.
- KROK 2
Přikryjte a vařte 10 minut, poté sejměte poklici a pokračujte ve vaření po dobu 5-10 minut nebo dokud se všechna tekutina nevstřebá. S
- KROK 3
undejte z plotny a vmíchejte koriandr.
- KROK 4
Tortilly ohřejte podle návodu na obalu a podávejte s chilli, avokádem, cibulí a kopečkem majonézy.