reklama

Suroviny

  • 1 lžíce olivový olej
  • 1 ks cibule, na tenké plátky
  • 2 stroužky česnek, nasekané
  • 1 lžíce vinný ocet bílý nebo červený
  • 1 lžíce cukr hnědý
  • 400 g pinto fazole, konzervované, odkapané a propláchnuté
  • 400 ml passata
  • 1 lžička Worcester
  • svazek koriandru, malý, nasekaný

Postup přípravy

  • KROK 1

    V malé pánvi rozpalte olej. Vhoďte na něj cibuli a restujte, dokud nezačne hnědnout. Pak přidejte česnek a 1 minutu restujte. Přidejte ocet, cukr a vařte, dokud cibule nezkaramelizuje. Vmíchejte fazole, passatu, worcesterovou omáčku, koření a vařte 10 – 15 minut do zhoustnutí. Promíchejte s koriandrem a podávejte.

reklama
reklama
reklama
reklama