Slaný koláč s cuketou, žampiony a mozzarellou
- Příprava a čas vaření
- Příprava
- Vaření
- Ready in 28 minutes
- Snadné
- 4 porce
Skip to ingredients
Suroviny
- 2 lžíce rajčatový protlak
- 1 stroužek česnek, rozdrcený
- 375 g listové těsto, plát
- 125 g mozzarella, nakrájená na kousky
- 100 g žampiony, na plátky
- 1 cuketa, na tenké plátky
- 1 lžíce olivový olej
- 2 lžičky oregano, sušené
Postup přípravy
- KROK 1
Troubu zahřejte na 220 °C. Smíchejte rajčatový protlak a česnek. Těsto položte na plech a kraje ohněte, abyste vytvořili asi 1cm okraje. Celé těsto propíchejte vidličkou a poté potřete rajčatovou směsí.
- KROK 2
Na tu dejte sýr, žampiony a cuketu, pokapejte olivovým olejem a poté rovnoměrně zasypte oreganem, solí a pepřem. Pečte 20 minut, dokud okraje nezezlátnou, poté nakrájejte a podávejte se salátem.