reklama

Suroviny

  • 2 ks bageta určená k dopečení
  • 1 ks červená paprika, nakrájená na kostičky
  • 1 ks zelená paprika, nakrájená na kostičky
  • 1 malá konzerva kukuřice, slitá a okapaná
  • 1 velká konzerva tuňák
  • 100 g cheddar, nastrouhaný
  • 4 lžíce rajčatový protlak

Postup přípravy

  • KROK 1

    Troubu rozehřejte na 190°C. 2 bagety určené k dopečení podélně rozpulte a pečte přímo na roštu 8 minut. Mezitím smíchejte na kostičky nakrájenou papriku, kukuřici, tuňáka a 75 g nastrouhaného čedaru.

  • KROK 2

    Bagety přendejte na pekáč, každou potřete 1 lžící rajčatového protlaku, rozdělte na ně směs tuňáka a posypte je zbylým nastrouhaným čedarem. Pečte 12 minut, dokud se sýr nerozteče a povrch nezezlátne.

reklama
reklama
reklama
reklama