reklama

Suroviny

  • 500 g mleté hovězí maso
  • 350 g rajčatové omáčky, s chilli
  • 1 ks bageta
  • 250 g mozzarella, natrhaná
  • 1 hrst bazalka, natrhaná

Postup přípravy

  • KROK 1

    Rozpalte velkou pánev vhoďte do ní mleté maso. Za občasného míchání smažte při vysoké teplotě po dobu 8 minut, dokud nezhnědne. Zalijte rajčatovou omáčkou a nechte odkryté probublávat 15 minut do zhoustnutí. V případě potřeby ochutnejte a okořeňte.

  • KROK 2

    Rozpalte gril. Bagetu rozkrojte podélně napůl a pak půlky rozřízněte na 2 kusy. Bagety položte řeznou stranou nahoru na plech a grilujte 2 – 3 minuty, dokud nebudou lehce opečené. Sundejte z grilu a naneste mleté maso na opečené pečivo. Rozsypejte na natrhané kousky mozzarelly.

  • KROK 3

    Grilujte další 3 – 4 minuty, dokud sýr nebude bublat a nezezlátne. Posypte bazalkou a podávejte se salátem.

reklama
reklama
reklama
reklama