reklama

Suroviny

  • 200 g zelené fazolky
  • 1 ks zelí bílé, nakrouhané
  • 1 ks cibule malá bílá, na kostičky
  • 4 ks mrkev nastrouhaná

Na dresink

  • 5 lžic slunečnicový olej
  • 5 lžic jablečný ocet
  • 4 lžíce cukr
  • 1 lžička celerová semínka
  • 1 lžíce celozrnná hořčice

Postup přípravy

  • KROK 1

    Zelené fazolky vařte 1 minutu ve vroucí osolené vodě, poté slijte a propláchněte pod studenou tekoucí vodou. Dejte do velké mísy se zelím, cibulí a mrkví.

  • KROK 2

    V malém kastrůlku přiveďte k varu suroviny na zálivku. Přidejte špetku soli, stáhněte z ohně, nechte 5 minut vychladnout a před podáváním promíchejte se salátem.

reklama
reklama
reklama
reklama