reklama

Suroviny

  • 200g hrášek mražený
  • 200g cukrový hrášek, nakrájený podélně
  • 3 salát little gem, na čtvrtiny a listy oddělené
  • hráškové výhonky
  • řeřicha
  • 100g krutony

Na zálivku

  • máta, lístky
  • pažitka
  • bílý jogurt
  • bílý vinný ocet
  • ½ lžíce cukr

Postup přípravy

  • KROK 1

    Mražený hrášek dejte vložte do cedníku a propláchněte horkou vodou, aby se rozmrazil. Nechte okapat.

  • KROK 2

    Vložte všechny ingredience na zálivku do kuchyňského robotu nebo mixéru a promixujte. Osolte.

  • KROK 3

    Na velkém talíři smíchejte hrášek, cukrové lupínky, hlávkový salát, výhonky hrášku, řeřichu a krutony. Pokapejte zálivkou.

reklama
reklama
reklama
reklama