Suroviny

  • 1 cibule červená, malá, jemně nasekaná
  • 1 větší stroužek česnek, rozmačkaný
  • 1 chilli paprička malá, jemně nasekaná
  • 1 limetka, šťáva
  • 1 lžíce ocet, rýžový nebo vinný
  • 1 lžička krupicový cukr
  • 1 klínek meloun, zbavený semínek a nakrájený na kostky
  • 1 avokádo, nakrájené na kostky
  • 1 malý svazek koriandr, listy, nasekané
  • 200 g vařené tygří krevety, rozmražené (pokud jsou zmražené)

Postup přípravy

  • KROK 1

    Cibuli dejte do střední mísy s česnekem, chilli, limetkovou šťávou, octem, cukrem a trochou koření. Nechte 10 minut marinovat.

  • KROK 2

    Přidejte meloun, avokádo, koriandr a krevety a poté jemně promíchejte a servírujte.