reklama

Suroviny

  • ½ meloun (žlutý, Cantaloupe nebo Galia) zralý, nakrájený na velké kousky
  • ¼ okurka, oloupaná a nakrájená na kousky
  • 3 ks rajče, nakrájené
  • ½ svazku máta, nahrubo nasekaná
  • ½ svazku koriandr, nahrubo nasekaný
  • 1 lžíce olivový olej
  • ¼ lžičky mátová omáčka
  • 1 ks bageta, opečená, k podávání

Postup přípravy

  • KROK 1

    Ve velké míse opatrně smíchejte meloun, okurku, rajčata a bylinky. Promíchejte olivový olej s mátovou omáčkou, trochou soli a pepře, a vzniklým dresinkem zalijte ostatní ingredience. Vše opět promíchejte, aby se kousky zeleniny obalily v mátovém dresinku. Podávejte vychlazené s plátky opečené bagety, potřenými stroužkem česneku (nemusí být).

reklama
reklama
reklama
reklama