Salát z cizrny a jablek
- Příprava a čas vaření
- Celkový čas
- Velmi snadné
- Porce 4
Přejít na suroviny
- 4 jarní cibulkynasekané
- 1 malý celernakrájený na hranolky
- 2 zelená jablkanakrájená na kostičky
- 2 lžíce zlatých rozinek sultánek
- 400 g cizrnyopláchnuté a okapané
- koriandrnasekaný
- 2 velké hrsti mixu salátových listů
DRESINK
- 2 lžičky kari pasty (jakákoliv indická se hodí)
- 2 lžíce mango chutney
- 3 lžíce řeckého jogurtu
- 1 limetkavymačkaná šťáva
- kcal223
- tuky6.2g
- nasycené2.5g
- sacharidy30g
- cukry20.7g
- vláknina6.4g
- proteín8.6g
- sůl0.5g
Postup přípravy
krok 1
Smíchejte ingredience na dresink a dobře prošlehejte, aby se spojily.
krok 2
V míse smíchejte všechny suroviny, kromě listů salátu a přidejte k nim dresink. Dobře promíchejte. Dochutit můžete solí a pepřem.
krok 3
Listy salátu nachystejte na talíř, doplňte směsí s dresinkem a koriandrem.