
Rychlý špenát na másle s fetou
4 porce
Velmi snadné
Příprava
Vaření
Jednoduchá příloha k rybě nebo kořeněnému jehněčímu. Dušený špenát na másle s fetou připravíte za pár minut a s minimem ingrediencí vám pod rukama vznikne něco neodolatelného. Takže pokud hledáte jiný způsob, jak upravit baby špenát, tento je ten pravý.
Přejít na suroviny
- 400 g špenátbaby
- 25 g máslo
- 1 lžička muškátový oříšeknastrouhaný
- 100 g sýr feta(nebo vegetariánská alternativa), nastrouhaný
Nutriční hodnoty: per serving
- kcal139
- tuky11g
- nasycené7g
- sacharidy3g
- cukry2g
- vláknina2g
- proteín7g
- sůl1.12g
Postup přípravy
krok 1
Špenát nechejte na másle ve velkém hrnci na středním plameni několik minut podusit. Po zavadnutí nastrouhejte muškátový oříšek, vmíchejte fetu a ihned podávejte.