
Rychlé nakládané zelí
Porce 6
Snadné
Příprava
Vaření
Přeměňte červené zelí na rychlou přílohu, která je dostatečně rychlá na každý den, ale dostatečně chutná, aby sloužila hostům večírku
Přejít na suroviny
- 500 g červené zelína jemné nudličky
- 1 ks červená cibulena jemné proužky
- 100 ml vinný ocetčervený
- 1 lžička cukrtřtinový
- 1 polévková lžíce jalovec
Nutriční hodnoty: na porci
- kcal44
- tuky0gs nízkým obsahem
- nasycené0gs nízkým obsahem
- sacharidy7g
- cukry5g
- vláknina3g
- proteín2g
- sůl0.1g
Postup přípravy
krok 1
Dejte zelí do velké žáruvzdorné mísy. Cibuli dejte do kastrůlku s octem, cukrem a kuličkami jalovcovce. Zahřívejte, přiveďte k varu a vypněte. Přidejte ocet do zelí, dobře promíchejte a nechte úplně vychladnout. Uložte v lednici až doby, než budete podávat.