reklama

Suroviny

  • 200 g baby špenát
  • 85 g nízkotučný měkký krémový sýr
  • 2 x 140g filety tresky bez kůže
  • 1 velké rajče, nakrájené na plátky
  • 2 lžíce parmazán, nastrouhaný najemno

Postup přípravy

  • KROK 1

    Rozehřejte troubu na 200°C. Všechen špenát vsypte do velké pánve, zahřívejte na střední teplotu, míchejte a otáčejte, dokud lístky nezavadnou. Sejměte z plotny a pokud špenát pustil vodu, slijte ji.

  • KROK 2

    Špenát smíchejte s měkkým krémovým sýrem, poté navrstvěte na dno menší zapékací mísy a položte na něj filety tresky. Na ryby položte nakrájená rajčata a posypte parmazánem. Pečte 15–20 minut ( dobu pečení uzpůsobte výšce filetů) nebo dokud se maso snadno neodděluje po plátcích.

reklama
reklama
reklama
reklama