
Rajčatovo-avokádová salsa
15 porcí
Snadné
Příprava
bez vaření
Pikantní vegetariánský doprovod plný čerstvosti v podobě salsy z rajčat a avokáda je skvělým doplňkem mexické večeře. Ať už k tacos, nachos, quesadille nebo burritu.
Přejít na suroviny
- 150 ml extra panenský olivový olej
- 100 ml limetková šťáva
- 1 svazek koriandrnasekaný
- 2 lžíce med
- 1 stroužek česnekprolisovaný
- 2 lžíce jalapeňosnakládané
Nutriční hodnoty: per serving
- kcal234
- tuky22g
- nasycené4g
- sacharidy7g
- cukry6g
- vláknina3g
- proteín2g
- sůl0.1g
Postup přípravy
krok 1
Na dresink prošlehejte olivový olej, limetkovou šťávu, koriandr, med, česnek, papričky jalapeňo, trochu soli a pepře. Smíchejte ingredience na salsu, promíchejte s dresinkem a podávejte.