reklama

Suroviny

  • 3 lžičky vinný ocet, bílý
  • 1 lžíce olivový olej
  • 1 stroužek česnek, rozmačkaný
  • 1 lžíce petrželka, nasekaná
  • 1 lžíce máta, nasekaná
  • 2 ks salát Litlle Gem, rozpůlený
  • 140 g hrášek, mražený

Postup přípravy

  • KROK 1

    Na zálivku smíchejte v malé misce ocet, 2 lžičky oleje, česnek, petrželku a mátu.

  • KROK 2

    Rozpalte pánev. Saláty potřete zbylým olejem a opékejte na pánvi 3 minuty z každé strany, dokud nezezlátnou. Přiveďte k varu vodu v malém hrnci, přidejte hrášek a vařte 3 minuty. Poté hrášek sceďte a smíchejte s hlávkovým salátem a dresinkem. Ihned podávejte.

reklama
reklama
reklama
reklama