reklama

Suroviny

  • 1 lžíce rostlinného oleje
  • 1 velká cibule, nakrájená nahrubo
  • 1 lžička jemně nastrouhaného čerstvého zázvoru
  • 1 stroužek česneku, podrcený
  • 1 lžíce koření garam masala
  • 850 ml zeleninový vývar
  • 2 velká mrkev, nakrájené na špalíčky
  • 400 g plechovka cizrny, scezená a okapaná
  • 100 g zelené fazolky, nakrájené

Postup přípravy

  • KROK 1

    Ve středním hrnci rozehřejte olej, přidejte cibuli, zázvor a česnek. Opékejte 2 minuty, poté přidejte garam masalu a restujte ještě 1 minutu, pak přidejte vývar a mrkev. Vařte 10 minut, pak vsypte cizrnu. Pomocí tyčového mixéru polévku rozmixujte nahrubo. Vmíchejte fazolky a vařte 3 minuty. Skvělým doprovodem je chléb naan.

reklama
reklama
reklama
reklama