reklama

Suroviny

  • 400 g konzerva bílých fazolí, scezených a okapaných
  • 400 g konzerva cizrny, scezená a okapaná
  • šťáva 2 citronů, plus z 1 citronu jemně nastrouhaná kůra
  • 2 stroužky česneku, podrcené
  • 2 lžičky mletý římský kmín
  • 100 ml řecký jogurt

Postup přípravy

  • KROK 1

    Polovinu fazolí a cizrny dejte do kuchyňského robotu spolu s citronovou šťávou, česnekem, římským kmínem a jogurtem a rozmixujte dohladka. Přidejte zbytek fazolí a několika pulzy rychle promixujte, abyste získali dip s hrubší strukturou. Vmíchejte citronovou kůru, osolte, opepřete a poté rozdělte do 4 uzavíratelných krabiček a uložte do lednice.

reklama
reklama
reklama
reklama