![Rychlé jehněčí biryani Rychlé jehněčí biryani](https://images.immediate.co.uk/production/volatile/sites/53/2023/08/240820231692888272.jpeg?quality=90&resize=556,505)
Rychlé jehněčí biryani
- Příprava a čas vaření
- Příprava
- Vaření
- Velmi snadné
- 4 porce
Suroviny
- 1 lzice balti kari pasta
- 500 g libový jehněčí steak, z krku či kýty, nakrájený na kostky
- 200 g basmati rýže, propláchnutá pod studenou vodou
- 400 ml jehněčí nebo kuřecí vývar
- 200 g špenát
Postup přípravy
- KROK 1
Rozpalte velkou pánev, orestujte kari pastu, dokud nebude voňavá, přidejte jehněčí maso, které pak ze všech stran opečte.
- KROK 2
Přidejte rýži a vývar a dobře promíchejte. Přiveďte k varu, přikryjte pokličkou a vařte 15 minut na středním plameni, dokud rýže nezměkne.
- KROK 3
Přimíchejte špenát, dejte na pánev poklici a před podáváním nechte nerušeně 5 minut vařit.