Lehká rybí polévka s rajčaty a římským kmínem
- Příprava a čas vaření
- Příprava
- Vaření
- Snadné
- 4 porce
Skip to ingredients
Suroviny
- 1 lžíce olivový olej
- 2 stroužky česneku, rozmačkané
- 1 lžička římský kmín mletý
- 1/2 lžičky paprika mletá
- 200 g rajčata krájená konzervovaná
- 1 ks paprika červená
- 450 g bělomasá ryba, filety, na kousky
- 1 hrst koriandr
- 1 ks citron
Postup přípravy
- KROK 1
V katrolu zahřejte olej. Vsypte nasekaný česnek a římský kmín; po minutě opékání přidejte sladkou papriku. Vše zalijte 100 ml vody a konzervovanými rajčaty. Uveďte do varu a pak plamen snižte. Přihoďte nakrájenou papriku a zlehka asi pět minut poduste. Pak přidejte rybu, osolte a ještě pět minut duste. Podávejte posypané koriandrem a kusem citronu.