reklama

Suroviny

  • 300 g jehněčí maso, nakrájené na kostky
  • každé koření po ½ lžičce mletý kmín, koriandr, garam masala a skořice
  • 200 g řecký jogurt
  • 1 ks šalotka, nakrájená nadrobno
  • 1 stroužek česnek, nakrájený nadrobno
  • malá hrst máta, nasekaná nadrobno
  • 1 ks okurka, nakrájená na kostičky
  • med, trochu
  • 50 g granátové jablko, semínka

Postup přípravy

  • KROK 1

    Nakrájené jehněčí maso promíchejte s kmínem, koriandrem, garam masalou a skořicí. Na tzatziki smíchejte řecký jogurt, šalotku, česnek, mátu, okurku a med. Posypte semínky granátového jablka. Jehněčí maso grilujte v troubě pod rozpáleným horním grilem 8 minut a v polovině ho otočte. Každý kousek masa navlékněte na napichovátko na jednohubky a podávejte s tzatziki.

reklama
reklama
reklama
reklama