![Jarní listy, fenykl a jablka Jarní listy, fenykl a jablka](https://images.immediate.co.uk/production/volatile/sites/53/2023/08/240820231692883780.jpeg?quality=90&resize=556,505)
Jarní listy, fenykl a jablka
- Příprava a čas vaření
- Příprava
- Vaření
- Velmi snadné
- 6 porcí
Suroviny
- 2 lžíce olivový olej
- 1 mísa jarní listy (špenát, pak čoi, mangold) natrhané
- 1 hlíza fenykl, najemno
- 2 ks zelená jablka, na nudličky
- citronová šťáva z 1/2 citronu
Postup přípravy
- KROK 1
Ve woku nebo velké pánvi rozpalte olej. Přidejte listy, fenykl a jablka, okořeňte a za stálého míchání restujte 2 – 3 minuty, aby zelenina zavadla. Přidejte citronovou šťávu a zahřívejte ještě 1 minutu. Ve výsledku by měla být zelenina lehce povařená, ale stále křupavá. Podávejte jako přílohu.