reklama

Suroviny

  • 100 g tmavá čokoláda, nalámaná na kousky
  • 200 ml mléko
  • 300 g karamelové kondenzované mléko
  • 85 g křupavé arašídové máslo
  • 4 ks sušenky, máslové, rozdrcené na kousky (použili jsme sušenky Fox's butter crinkle crunch)
  • 50 g slané pražené arašídy, nasekané
  • 6 kopečků vanilková zmrzlina
  • 6 kopečků čokoládová zmrzlina

Postup přípravy

  • KROK 1

    Do rendlíku dejte čokoládu a 100 ml mléka a do druhého dejte karamelové kondenzované mléko, arašídové máslo a 100 ml mléka. Obojí opatrně rozpusťte a míchejte, dokud čokoláda i karamel nezískají konzistenci omáčky. Dejte stranou vychladnout.

  • KROK 2

    Pořádně obě omáčky promíchejte, aby povolily, pak navrstvěte do 6 pohárů či sklenic obě omáčky, kousky sušenek, solené arašídy a oba druhy zmrzlinu a hned jezte.

reklama
reklama
reklama
reklama