reklama

Suroviny

  • 100 g čokoláda (mléčná nebo tmavá)
  • 75 ml slazené kondenzované mléko
  • 100 g světlá třená bábovka, muffiny nebo dortový korpus pečivo rozdrobené
  • 50 g mleté mandle
  • 100 g moučkový cukr + navíc na obalení
  • kakao na obalení

Postup přípravy

  • KROK 1

    Čokoládu rozpusťte v misce nad vodní lázní. Jakmile se rozpustí, přidejte zbývající přísady a promíchejte.

  • KROK 2

    Rukama z hmoty odebírejte kousky o velikosti vlašského ořechu a vyválejte z nich kuličky. Rozložte je na talíř a vložte do lednice, aby ztuhly. Po ztuhnutí obalte v kakau nebo moučkovém cukru. Vydrží v lednici 1 týden.

reklama
reklama
reklama
reklama