
Bresaola s exotickou ovocnou salsou
6 porcí
Snadné
Příprava 
Na přípravu tohoto snadného a lahodného předkrmu či lehké večeře použijte extra panenský olivový olej a balzamikový ocet v co nejvyšší kvalitě. A pokud neseženete italskou sušenou šunku z hovězího masa zvanou bresaola, bez obav ji nahraďte prosciuttem.
Přejít na suroviny
- 6 ks plátky ananasutenké
 - 6 ks plátky manganakrájené na kostičky
 - 18 až 24 plátků bresaola(italská sušená šunka z hovězího masa)
 - 1 ks balení rukola nebo řeřicha
 - olivový olejk podávání
 - balzamikový ocetk podávání
 - olivová ciabattarozpečená (k podávání)
 
Nutriční hodnoty: per serving
- kcal126
 - tuky4g
 - nasycené0g
 - sacharidy7g
 - cukry0g
 - vláknina1g
 - proteín16g
 - sůl2.01g
 
Postup přípravy
krok 1
Na ovocnou salsu míchejte ananas a mango. Na 6 talířů rozložte plátky bresaoly a na každý položte malou hrst rukoly nebo řeřichy. Těsně před podáváním je přelijte lžící ovocné salsy a zakápněte trochou olivového oleje a balzamikového octa. Podávejte s plátky rozpečené olivové ciabatty.

