reklama

  • 140 g zelených fazolek
  • 200 g kuřecí jater
    očištěných
  • 1/2 lžíce olivového oleje
  • 1/2 lžičky nasekaného čerstvého nebo sušeného rozmarýnu
  • 1 balení salátové směsi
  • 100 g řeřichy
  • 3 lžíce balzamikového octa
  • křupavý žitný chleba
    k podávání

Nutriční hodnoty: per serving

  • kcal83
  • tuky3g
  • nasycené1g
  • sacharidy4g
  • cukry3g
  • vláknina1g
  • proteín10g
  • sůl0.13g
reklama

Postup přípravy

  • krok 1

    Zelené fazolky vařte v hrnci s vroucí vodou 3 minuty, sceďte a udržujte v teple.

  • krok 2

    Mezitím smíchejte kuřecí játra, olivový olej a rozmarýn. Rozehřejte velkou nepřilnavou pánev a smažte kuřecí játra na vysoké teplotě po dobu 5-6 minut, dokud nebudou pěkně hnědá a propečená – uprostřed by měla být ještě trochu růžová.

  • krok 3

    Fazole naaranžujte na servírovací talíře s listy salátu a řeřichou. Přidejte ocet do pánve k játrům, několik sekund povařte a poté naneste na salát. Podávejte teplé s křupavým chlebem.

reklama
reklama
reklama
reklama